BH, RTK1 ja TK1

Vauhdilla on sittenkin menty vaikka ajatus oli antaa Ponin kypsyä rauhassa. Noh, kun se oppii niin helposti ja on niin kiva harrastuskoira niin nämä eri lajien perustasot tulikin tehtyä vähän aikaisemmin kuin ajattelin.

Sanoin, että vasta kun täyttää 2v niin mennään kokeisiin. Melkein onnistuttiin. RTK1 tehtiin viime syksynä. 2v tuli mittariin huhtikuussa ja sen jälkeen on tehty TK1 ja BH.

Tavoitteita vielä tälle vuodelle riittää. Ajatuksia on monta mutta katsotaan kuinka treenit etenee eri osa-aluilla. Ponin lajivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä pääasiassa toko ja etsintkäkoe mutta rallia siinä sivussa tehdään koko ajan. ja etsintäkokeen pohjalta olisi mahdollista mennä jälki- ja hakukokeeseenkin. Onneksi koira vielä enemmän täynnä intoa kuin ohjaaja niin kaikkeen tekemiseen lähtee heti täysillä mukaan ilman sen kummempaa houkuttelua.

Matka jatkuu ja joskus joku kommentti tännekkin eksyy.

Meidät löytää Igstä ponijapiia nimellä.