Marraskuu muutosten aikaa?

Sumuisena ja ihmeen lämpimänä on marraskuu alkanut. Samalla tämä valoton kuukausi on tarjoamassa mahdollisuuttaa muutokseen. Kun vain olisi se kritallipallo, jos katsoa mihin suuntaan hyppy olisi paras suorittaa. Määräaikainen työsopimus on loppumassa ja jotain uutta nyt tulossa tilalle. Joko on aika jäädä täyspäiväisesti yrittäjäksi? Hiemen se hirvittää mutta samalla kivasti mahapohjassa jännittää positiivisella tavalla. Ja jotta päätös ei olisi helppo, on tutkittava myös kaikki muut elämän eteen tuomat vaihtoehdot.
Joulukuussa olemme pykälän viisaampia. Mihin suuntaan elämä minua ja Makseria vie.

Marraskuun innoittama asensin pikkulinnuille ruokapisteen pihalle, aidan ulkopuolelle, koirien ulottumattomiin. Nämä vikkelät lentotaiturit ovat päättäneet ruokailla kanalassa ja yritän ohjata heitä toiselle puollelle tonttia. Ruoka-asemalla vierailee suuri määrä erilaisia tiaisia. Vakiovierailija on myös pullea orava. Tänään näin tikan ja pari päivää sitten oli närhi apajille. Toivon, että näkisin punatulkkuja. Ne ovat aina olleet suosikkejani. Ihanan pulleita ja pojat niin kauniita murretun punaisen vatsan kera. Hienointa, mitaä olen lintulaudalla nähnyt, on kokonaan punainen punakardinaali (Cardinalis cardinalis). USAssa näitä näki silloin tällöin mutta Suomessa ei näitä ole. Jotenkin kyllä tulee Angry  birds näistä mieleen.

Vastaa