Pieniä isoja sanoja

Tiedätkö sen tunteen, kun aivan yllättäen kuulet positiivisen asian. Kehuja on suomalaisen vaikea ottaa vastaa, mutta kun se tulee sopivaa kanavaa pitkin, juuri oikealla hetkellä, kyllä se vaan kummasti sydämessä läikähtää ja sielua lämmittää.

Näin kävi joku aika sitten. Asikas (jonka myös ystäväksi tituleeraan) laittoi viestin: ”Nyt on hyvät kuvat nettisivuilla, uusia asiakkaita on tullut sitä kautta. Tämän päiväinen käynyt katsomassa nettisivut ja sitten soitti. Puolen tunnin päästä totesin, että kappas, tuli uusi asiakas. Uudet asiakkaat ovat olleet niin mun henkisiä ihmisiä. On onnistuttu kohdistamaan nettisivut juuri niille mun henkisille asiakkaille. Sellaisille, joilta toivoinkin yhteydenottoa. Sama kuin se lehti-ilmoitus. Kohta on pakko ottaa se pois sieltä, alkaa asiakaslistan rajat häämöttää. On ollut tehokkain ilmoitus ikinä. Toki voi olla ajastakin kiinni, mutta jotain siinä on ollut sellaista, joka imaisee mukaansa ja ottavat yhteyttä. Kiitos”

Kyllä tällä taas jaksaa eteenpäin ja lisää uskoa oman näkemykseen ja sen vahtuuteen. Oikeita asioita, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Muutama positiinen sana antaa niin paljon voimaa. Muistakaa reilusti kylvää näitä ympärillenne. Tiedä vaikka saatte yllättäen samanlaisen palautteen.

Alkuvuoden toinen postiivinen.
Sulo-Pappa kävi 10v synttärikuvissa. Kiitos näistä MiikKuvaan / Miikku Pietilä. Täydellisesti on Sulon olemus näihin onnistuttu saamaan. Kiitollinen olen tästä virkeästä veteraanista. Ei mikään itsestään selvyys, että bokseri-poika porskuttaa tähän tahtiin tässä iässä

Kesän helteitä odotellen,
Piia


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *